Handelsbetingelser

Salgs & leveringsbetingelser

1.

Alle priser er i DKK og incl. 25% moms og alle afgifter.

 

2.

Alle produkter fra SigS.dk er omfattet af 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.

 

Returnering kan foretages til SigS.dk, Fælledvej 25, 4100 Ringsted - MEN... Vi henstiller alle kunder til at kontakte os på telefon (+45 23 29 13 22) eller e-mail (salg@sigs.dk) inden returnering foretages - Ofte kan evt. problemer løses pr. telefon.

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

3.

Vi afsender normalt din ordre inden for 2 arbejdsdage - Undtaget er varer der skal hentes hjem fra udlandet eller befinder sig på fjernlager - Vi oplyser inden for 2 dage efter bestilling, leveringstiden såfremt varen ikke kan afsendes inden for 2 arbejdsdage. Du kan til enhver tid skrive til Salg@sigs.dk for at få en kopi af din faktura.

 

4.

Når du handler på www.SigS.dk indgås alle aftaler på dansk

 

5.

Fragt:

Ordrer under DKK 500,- er der kun 19,-dkk på i fragt, ordre over 500,- dkk der er der fri fragt i DK.

 

Ovenstående gælder uanset antallet af varer som lægges i kurven.

 

6.

Fortrydelsesret:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.SigS.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i original emballage og er uåbnet. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen - som udgangspunkt skal du aflevere varen i samme stand som du selv ønsker at modtage den i. SigS.dk afgør ved modtagelse af den returnerede vare om dette er opfyldt.

FORTRYDELSESRET Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen kan sendes til :

SigS.dk

Fælledvej 25

4100 Ringsted

Tlf: +45 23 29 13 22

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv, samt årsag til returnering (Fortrydelse, defekt, ombytning osv.)

 

7.

www.SigS.dk benytter IKKE cookies.

 

8.

PT bruger SigS.dk ikke logistatistik på www.SigS.dk der betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.SigS.dk anvendes ikke logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteten.

Men det vil komme på et senere tidspunkt.

 

9.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

Navn adresse telefonnummeret og mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på SigS.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Personoplysningerne registreres og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren for SigS.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.SigS.dk er Renè Sigurdson. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.SigS.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos SigS.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til René Sigurdson via e-mail PT: salg@sigs.dk

 

10.

Salg til udlandet:

Det er kun muligt at lave ordrer pr. kreditkort fra udlandet (herunder også Grønland og Færøerne). Der tillægges ekstra porto for forsendelse til andre skandinaviske lande. Ved ordrer fra ikke EU-land, Færøerne og Grønland fratrækkes momsen (25% af varens pris) inden vi hæver beløbet ved kreditkortbetaling.

 

11.

Betalingsmuligheder:

Betaling med Swipp eller Mobil Pay samt bankoverførelse.

 

ALLE ordrer bliver indgået på samme måde:

 

  • Man sender SMS til +45 91 55 08 14 eller MAIL til SigS.dk med informationer om navn adresse og størrelser samt antal på varen.
  • Der kommer et faktura nummer retur fra sigS.dk
  • Faktura nummer påføres note feltet under betaling med Swipp - Mobil Pay eller bankoverførelse.
  • Varen pakkes og afsendes fra SigS.dk når betaling er registret.

 

Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr.

 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

OBS: Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden..

 

Beløbet for varerne betales før, varerne sendes fra www.Sigs.dk

 

Husk ved for meget overført til SigS.dk flyttes pengene naturligvis tilbage.

 

Copyright © All Rights Reserved